Freelancer nodig? 

Hi, mijn naam is Martin Eefting en ben je op zoek naar een freelancer? Ik ben een strategisch social media specialist. bedenken en opzetten middels ervaren en bewezen funnelstrategiën is mijn doel voor iedere klant. Campagnes moeten een doel hebben, want juist dan ontstaat er resultaat. 

Interesse om samen te werken? Neem gerust contact met mij op! 

Martin Eefting – Mijn verhaal

Niets duurt voor, behalve verandering! Dat is mijn motto voor zowel privé als zakelijk. Tijden veranderen en dit zal altijd zo blijven doorgaan. Je kunt er wel tegenin gaan, maar winnen doe je het toch niet! 

Daarom is het voor bedrijven ook belangrijk om met hun tijd mee te gaan. Het digitale tijdperk is allang geleden begonnen en als organisatie kun je hier maar beter op inspringen en de vruchten ervan plukken. Doe je dat niet, dan blijf je stil staan en verlies je het. Immers, je concurrenten doen het wel. 

Het is daarom niet alleen belangrijk om mee te gaan met het digitale tijdperk, maar nog belangrijker is om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je je concurrentie voor en verlies je je doelgroep niet uit het oog. 

 

“Niets liever ben ik bezig om het beste resultaat online te halen. Voor minder dan 100% doe ik het niet!”

Waarom Freelancer Martin?

Al vele jaren werk ik als online marketeer en WordPress webdesigner vanuit eigen kantoor en/of op locatie. Verschillende vormen van online marketing heb ik bij diverse klanten mogen uitvoeren, zoals het opzetten van social media campagnes, e-mailmarketing flows of het schrijven van content (blogs, webpagina’s). Onlangs heb ik nog als social media specialsit mogen uitvoeren bij OMD Nederland voor het merk L’Oréal. Mijn grootste expertise en ook mijn passie ligt in de social media wereld.

Ben je op zoek naar een tijdelijke invulling voor een online functie? Neem contact met mij op via het contactformulier hieronder of bel mij op 06 57 207 751.

Meer weten over mij als freelancer?

Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug. 

13 + 10 =