Facebook Marketing

Met maar liefst circa 8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook nog steeds het grootste en meest gebruikte platform in Nederland. Daarnaast groeien Instagram en Messenger, beide van Facebook, erg hard. Als ondernemer is het dus geen excuus om hier niet actief op aanwezig te zijn.

Heb jij ook al uren en veel euro’s gespendeerd aan Facebook? Maar je behaalt nog steeds geen resultaat?!

Een probleem wat zeer herkenbaar is en wat bij vele ondernemers voorkomt. Naast je bedrijf duik je s’avonds achter je computer in de hoop dat je een geweldige campagne hebt draaien. Je doet je laptop open, maar helaas… 4 likes en 1 comment. Leuk, denk je, maar nog geen sales! En dan moet je nog niets eens denken aan al die uren die je erin hebt gestoken om deze prachtige campagne op te zetten.

Wat doe ik fout?

Wat er niet goed gaat in dit geval is dat je zonder een strategie adverteert. Zonder strategie kun je Facebook niet leren wat je wilt bereiken. Zonder strategie ben je met hagel aan het schieten in de hoop dat je een keer raak schiet. Zonder strategie is geld als water naar de zee dragen. In dit geval naar Mark!

Alles valt en staat met een goede en juiste strategie. Met een gedegen strategie bereiken we campagnes met het maximale resultaat. Het is de bedoeling met adverteren dat je de juiste advertentie toont aan de juiste persoon op het juiste moment. Wanneer dit optimaal is, gaat Facebook voor jou werken en krijg je het meeste resultaat voor de laagste prijs!

Wil jij meer leads generen via Facebook?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

15 + 11 =